Правото, което допреди няколко години  беше предпочитаното висше от родни

...
Правото, което допреди няколко години  беше предпочитаното висше от родни
Коментари Харесай

Миски и плеймейтки обръщат поглед към селското стопанство

 Правото, което допреди няколко години  беше пожеланото висше от родни  красавици със или без силикон, е сменено с проучване методите за садене на домати,  и всевъзможен зеленчук, или това по какъв начин се отглеждат разнообразни типове рогат добитък.

Най-пресният образец е от преди няколко дни, когато мис България 2017 Вероника Стефанова се похвали че става агроном и   ще учи аграрните науки от първи октомври. 28-годишната хубавица ще учи във Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите във филиала във Велико Търново. Това е второ висше обучение за нея, защото преди този момент е приключила политология в Нов български университет. Предполага се, че брачният партньор й, който е член на борда на шефовете в Стоково пазарище " Слатина-Къра “ е повлиял на Вероника за избора на професионална ориентировка.

Мис България 2014 Симона Евгениева, позната преди този момент като Мис туризъм, още преди този момент и като Мис Северозапад и Мис Монтана, пък е приключила към този момент също Висше учебно заведение по агробизнес и развиване на районите във Велико Търново и има магистърска степен. След това тя записа второ висше – геодезия. Мишката има насъбран опит в развъждането на животни, като се е грижила за стада овце и телета в Монтанското село Габровница. Тя нееднократно е заявявала, че е доста по-добре измежду животните, в сравнение с измежду клюките и сплетните в светските среди. Тя кандидатства и по европроекти за финансиране на плантация.

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова пък реши непосредствено да се отдаде на земеделието и в този момент няма да го учи по различен метод с изключение на на процедура. Тя има упоритости да отглежда пшеница и други зърнени култури. Пред медиите даже даде образец, че на някои състезания за хубост (конкретно Мис Уганда) миските ги препитват по какъв начин се пасат овцете, а не дали желаят да се борят за международния мир.

Пак във Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите, само че в централата в Пловдив, преподава Мис Плеймейт Джулиана Гани. Там тя стартира да преподава на студентите мода и жанр, а най-много по какъв начин се реализира триумф и прави положително име пред  хората в аграрния Пловдив.

Мис силикон Габриела Попова също следва висше след висше - първо стопанска система в Нов български университет, а след това интернационален бизнес във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси. Явно доста от миските са осъзнали, че хубостта и сексапилът са до време, само че знанията са безконечни и по тази причина непрекъснато би трябвало да се грижат за обновяването им, писа Телеграф.

Мис България 2019 година Радинела Чушева още като се окичи с короната, имаше приключена бакалавърска степен по публицистика в УНСС и се готвеше за магистратура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР